Džiaugiamės ir kuriame ateities planus

  Gruodžio 10 d. asociacijos nariai susibūrė nuotoliniu būdu pasidžiaugti veiklos rezultatais ir numatyti perspektyvas. Su viltimi ir meile pasitinkame šventes,  ir  tikrai niekas  neatims  iš mūsų  Šv. Kalėdų džiaugsmo.
  Metai buvo sudėtingi, atrodo, daug kas nepriklausė nuo mūsų, jautėmės nesaugūs, tapome situacijos įkaitais ir toliau nerimaujame dėl ateities.
  Bet ir šiame laikotarpyje atradome naujų galimybių, įveikėme modernių komunikacijos priemonių iššūkius ir nuotolinio darbo išbandymus.
  Asociacija šiais metais dalyvavo įvairių projektų apklausose, džiaugėsi nauja asociacijos internetine svetaine, kurios atnaujinimą iš dalies finansavo Lietuvos mokslo taryba, laimėjus paramos asociacijoms konkursą.  Nuoširdžiai dėkojame visiems remėjams, kurie skyrė asociacijai savo 1,2 proc. gyventojų pajamų mokesčio paramą.
  2021 metais asociacija kartu su Alytaus kolegija ir Lietuvos darbdavių konfederacija antrą kartą planuoja organizuoti nuotolinę tarptautinę mokslinę konferenciją „Studijos kintančioje verslo aplinkoje“, kuri vyks 2021 balandžio 15 d.  Dauguma asociacijos narių planuoja aktyviai rengti pranešimus konferencijai ir straipsnius tradiciniam asociacijos leidiniui „Studijos kintančioje verslo aplinkoje‘, indeksuojamame IndexCopernicus (ICI) duomenų bazėje.
  Nors ir  išgyvename sunkių išbandymų laikotarpį, pavargę nuo visko, o gal kaip tik labiau nurimę, matykime, tai, kas svarbiausia, įženkime į šias šventes su meile ir atvira širdimi.
  Su artėjančiomis šventėmis!